Cautare

888 de rezultate pentru "nr de tel anaf reclamatii" (2.50 secunde)
Presedintele ANAF, Sorin Blejnar, a declarat ieri ca, in perioada urmatoare, masurile asiguratorii luate in cazul Rompetrol Rafinare vor ramane instituite, urmand ca la 30 septembrie, in conditiile in care statul nu-si recupereaza suma datorata, sa se treaca la executarea silita.
ANAF a dat dispozitii in teritoriu ca finantistii sa faca tot posibilul sa creasca veniturile la bugetul consolidat al statului pe final de an, prin cresterea bazei de impozitare.
Sute de mii de romani trebuie sa depuna la ANAF declaratia 600, pana la 31 ianuarie 2018. Mai precis, ANAF a calculat ca sunt aproximativ 200.000 de romani care trebuie sa depuna declaratia 600.
In medie, pe zi, Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Constanta primeste cate 30 de reclamatii. Potrivit directorului-coordonator-adjunct al Inspectoratului Teritorial de Munca din Constanta, Daniela Neagu, cele mai multe reclamatii parvin de la angajatii nemultumiti ca nu si-au primit drepturile salariale.
In medie, pe zi, Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Constanta primeste cate 30 de reclamatii. Potrivit directorului-coordonator-adjunct al Inspectoratului Teritorial de Munca din Constanta, Daniela Neagu (foto), cele mai multe reclamatii parvin de la angajatii nemultumiti ca nu si-au primit drepturile salariale.
Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a constatat, pentru activitatea de anul trecut, abateri fata de legislatia in vigoare, mai mult sau mai putin grave, in timpul celor 20 de operatiuni de control efectuate in cursul anului trecut la societati de asigurare.
Conform Planului de actiuni al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor pe anul 2007, zilnic se desfasoara activitati de control, la nivel national, pentru verificarea respectarii prevederilor legale in domeniul protectiei consumatorilor la comercializarea alimentelor, produselor nealimentare si a prestarilor de servicii.
Este vorba despre Ordinul nr. 92 din acest an, prin care se stipuleaza anumite obligatii din partea comerciantilor si prestatorilor de servicii vizavi de consumatori.
Inspectoratul Regional pentru Protectia Consumatorului - Constanta a primit in perioada 1-14 ianuarie un numar total de 75 de reclamatii, dintre care jumatate sunt in sfera serviciilor de cablu si internet. Consumatorii s-au plans de semnalul slab, insa societatile de cablu au motivat conditiile meteo.
Aproximativ 65 de romani au depus reclamatii la Centrul European al Consumatorilor , in cinci luni de la infiintare, majoritatea vizand companiile aeriene si achizitionarea automobilelor second-hand si a produselor electrocasnice din Uniunea Europeana .
Doi craioveni care au contribuit cu cate 5.270 de lei la o firma de asigurari, timp de aproape patru ani, si-au rascumparat politele de asigurare la un pret de nimic.
In luna ianuarie 2010, la nivelul Comisariatelor Judetene pentru Protectia Consumatorilor au fost inregistrate peste 100 de reclamatii impotriva bancilor. Majorarea abuziva a dobanzii ramane motivul pentru care romanii fac cele mai multe reclamatii la adresa bancilor, dar nu lipsesc nici reclamatiile privind refuzul bancilor de a acorda credite.
Este uimitor cum, inainte de alegeri, rasar reclamatii "pe bune" sau inchipuite, dosare si pavele. Reclamagiii, de cele mai multe ori platiti de partea adversa pentru a spune de rau de contracandidatul celui care plateste, nu sunt cele mai credibile persoane.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala, in indeplinirea obiectivului sau strategic major, aplica cele mai moderne si mai rapide metode, atat in ce priveste declararea si plata obligatiilor fiscale, cat si in ce priveste comunicarea cu contribuabilii, urmarindu-se, astfel, reducerea birocratiei.
Am vazut recent, la TVR, un reportaj instructiv si emotionant, despre viata si activitatea unui om extraordinar, pasionat de trandafiri, dr. ... Tot de la TVR am aflat ca acesta este presedintele Asociatiei Amicii Rozelor si ca a scris o carte despre trandafiri, intitulata "Trandafiri cu parfum".
Europa League, turul al doilea - Echipele romanesti s-au calificat, intr-o seara plina de surprize Astra, Pandurii si Petrolul au trecut de turul doi preliminar al Europa League intr-o seara de joi plina de surprize, cea mai mare fiind in disputa dintre olandezii de la Utrecht si luxemburghezii de la Differdange care merg mai departe in competitie.
Jiu si Petrolul Ploiesti sustin joi 8 august meciurile din mansa secunda a turului III preliminar al competitiei de fotbal Europa League, insa doar prima are sanse reale de calificare in play-off, dupa victoria reusita in deplasare cu 3-1, in fata formatiei slovace AS Trencin.
Franz Kafka, sarbatorit de GOOGLE printr-un logo special Franz Kafka este celebrat de Google printr-un logo special, la aniversarea a 130 de ani de la nasterea lui.
acela de a indruma spre stil si rafinament. Dupa ani de munca, este mandra ca Trends by Adina Buzatu este un reper al elegantei masculine. ... Calea Victoriei nr. 83-85, tel +40 0720 660 661 BANEASA BOUTIQUE: Baneasa Shopping City, parter, tel +40 0720 660 662, COTROCENI BOUTIQUE:
Calea norilor albi, ca marturie vie si descriere a unui pelerinaj in Tibet in decursul ultimului deceniu de independenta si de traditie culturala nestirbita, este incercarea de a implini aceasta datorie, atat cat lucrul acest e posibil in cadrul experientelor si impresiilor personale.
google-analytics.com